Steinberg IF sin fotballgruppe er inspirerte etter TV-serien «Alle gutta», og oppretter herved sin egen målklubb.
En målklubb fungerer ganske enkelt; hvert medlem betaler en sum per scoring , som Steinberg IF sitt A-lag scorer i løpet av 2016-sesongen.
Etter sesongslutt vil vi trekke ut av ett av medlemmene som vil vinne et sesongkort på enten Isachsen Stadion eller Marienlyst Stadion for 2017.
Ønsker du å være med i målklubben; send melding «MÅLKLUBB, navn og sum du ønsker å gi per mål» (minst 5 kr per scoring), til 95 00 28 54.
Man kan og sende mail til hans.erik@steinbergif.no.wp2.siteman.no.
Vi håper dette er noe som kan bidra til å øke interessen rundt klubbens A-lag som de siste årene har kjempet i toppet av 4.divisjon og som i år vil spille alle sine kamper på Steinberg Gress.