Lørdag 6.juli 2019 gikk klubblegenden Kim Andre Nielsen bort i en alder av 34 år og hans 7 år gamle sønn Benjamin Sørvang Nielsen i en bilulykke på ferie i Danmark.

Kim kom til Steinberg i juni 2009. Foran 2010 sesong tok han over som spillende A-lagstrener. På fjerde forsøket lykkes han med å ta laget opp i 4.divisjon. På 7 året nådde han vårt mål. Buskeruds øverste divisjon. Der vi spiller i dag. Kim la ned tusenvis av timer innenfor flere områder i Steinberg IF og hadde stor arbeidskapasitet. Spillerlogistikk, sponsorarbeid, stadion-utvikling, arrangementer og lagsutvikling.

Kim hentet spillere med erfaring fra 1.divisjon, 2.divisjon, 3.divisjon og aldersbestemte-landslag. Forhandlet frem sponsoravtalen med Sparebank 1 Modum som er klubbens største og viktigste inntektskilde. Fikk satt opp de sponsorgjerdene vi ser på hver side av stadion. Hadde ansvaret for arrangement barnas dag, Steinbergdagen, i forbindelse med vårt 90-årsjubileum.

Kim har innehatt vervene: trener på a-laget, sportslig leder for seniorfotballen, leder av fotballgruppa, leder av hovedstyret. På sine 10 år på Steinberg. Flere av vervene samtidig. Som leder i hovedstyret ble blant annet Steinbergdagen i forbindelse med 90 årsjubileet til klubben gjennomført.  I tillegg til spiller med store bidrag også utenfor banen de siste årene. Kim klarte å ta A-laget opp fra 5.divisjon og kvalifisere oss for Buskeruds øverste divisjon (den nye 4.divisjon) på de 7 årene. Som spiller hadde han en fantastisk høyrefot. Frisparkmålene mot Svene 2012 og mot Solberg i 2014 og 2016 glemmes aldri. Langskuddet i Ådal 2011 eller mot Jevnaker i 2017 glemmes heller ikke. På opp mot 200 kamper sto han for rundt 75 og 100 assist.  Kim var også den første og sannsynligvis den siste som har fått kretsen til å endre serieoppsettet slik det ble gjort i 5 divisjon i 2012.

Takk for alt det du har gjort for Steinberg IF, du vil aldri glemmes. Din drakt nr. 7, vil fra nå være fredet til ære for deg og Benjamin.